تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
معرفی کشور استرالیا
 معرفی کشور استرالیا

قلمرو همسود استرالیا (به انگلیسی : Commonwealth of Australia) کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی . این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت ، ششمین کشور پهناور دنیا و ۴٫۶ برابر ایران است . استرالیا یکی از قلمروهای همسود است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته ‌است .
پایتخت استرالیا شهر کانبرا است ، شهری که در آن مجلس کشور و خانهٔ فرماندار کل قرار دارد . او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی ملکه الیزابت دوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد . در عمل نخست وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند .
استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعهٔ اتحادیه کشورهای همسود (مشترک‌المنافع) است . سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند . این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق ، اقیانوس آرام ، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی ، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفته ‌است .
استرالیا همچنین سرزمین اصلیف قارهٔ اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قارهٔ دنیاست . بر پایه ی شواهد به جای مانده ، حدود چهل و دو هزار سال قبل گروهی از مردمان شکارچی جنوب آسیا ، برای یافتن غذا و شکار حیوانات ، اندک اندک شروع به مهاجرت به سرزمین‌های جنوبی تر نمودند و از راه جزیره‌ها و کانال‌هایی که آسیا را به شمال استرالیا وارد می‌کند به شمال کوئینزلند وارد شدند و سپس با پراکنده شدن در سراسر استرالیا ، قبایل مختلف بومیان استرالیا را پای نهادند .
این مردمان ، ده‌ها هزار سال بدون ارتباط با سایر مناطق دنیا در این سرزمین زیسته‌اند . نخستین بار هلندی‌ها در سال ۱۶۰۶ میلادی شبه جزیزه کیپ یورک (Cape York Peninsula) در شمال کوئینزلند را اکتشاف کردند و در دهه‌های بعد ، بیشتر مناطق شمالی و غربی استرالیا را مشاهده و ثبت نمودند . آبل تاسمان هلندی نام این سرزمین را هلند نو گذاشت .
هلندی‌ها خود علاقه چندانی به سکونت در هلندنو نشان ندادند و این سرزمین تا چندین دهه بعد دست نخورده باقی ماند . در سال ۱۷۷۰ م. کاپیتان جیمز کوک دریانورد بریتانیایی ، نواحی اطراف سیدنی در شرق استرالیا را اکتشاف و ثبت کرد . کاپیتان آرتور فیلیپ در ۱۸ جولای ۱۷۸۸ با یازده کشتی و ۱۳۵۰ مسافر به حدود سیدنی رسید و ضمن اعلام این منطقه با نام نیو ساوت ولز به عنوان یکی از مستعمره‌های بریتانیا ، خود به فرمانداری آن برگزیده شد .
بریتانیایی‌ها در دید اول به استرالیا به عنوان سرزمینی دوردست و خشک برای تبعید محکومین و زندانیان نگاه می‌کردند . به همین دلیل بیشتر مسافران اولیه ، به اجبار به منطقه ولز جنوبی جدید آمدند . اما ساکنان دیگر ایالتها اغلب به اختیار خود به سرزمین جدید مهاجرت کردند .
در سال ۱۹۰۰ میلادی ، ملکه ویکتوریا طی قانونی به استرالیا استقلال سیاسی اعطا کرد . استقلال کشور استرالیا بطور رسمی در روز اول ژانویه ۱۹۰۱ اعلام شد و از این به بعد استرالیا به عنوان یک قلمرو همسود یا سرزمینی با حکومت مستقل اما در زمره کشورهای تحت حمایت بریتانیا در آمد .
استرالیایی‌ها از این روز به عنوان روز ملّی خود یاد می‌کنند . از سال ۱۹۰۱ تا سال ۱۹۲۷ که کانبرا ساخته شد ، فدراسیون استرالیا ، ملبورن را پایتخت موقت کشور قلمداد می‌کرد . این کشور در جنگ جهانی اول به عنوان حامی بریتانیا جنگید و «ارتش مشترک استرالیا و نیوزلند» یا به اختصار آنزاک در نبرد گالیپولی در ترکیه امروزی شرکت کرد .
در مجموع بیش از شصت هزار استرالیایی در خلال جنگ جهانی اول کشته شدند . در جنگ جهانی دوم مناطقی از شمال و شرق این کشور توسط ژاپنی‌ها بمباران شد و نیروهای آمریکایی در این کشور پیاده شدند . اما استرالیا از صدمات این جنگ به کنار ماند .
طی قانونی در سال ۱۹۸۶ استرالیا به طور رسمی دخالت پادشاهی متحده را در امور سیاسی و نظامی این کشور خاتمه داد ، استرالیایی‌ها در ۶ نوامبر ۱۹۹۹ با رأی اکثریت (۸۲% آرا) رأی به تحت قیمومیت ملکه بودن دادند و همچنان ملکهٔ انگلیس برایشان «فرماندار کل» تعین کند .

استرالیا در یک نگاه

زبان :

انگليسي

دين :

كاتوليك 26.4%

تعداد توریست :

-

رشد جمعيت :

0.85%

پایتخت :

كانبرا

حکومت :

مجلس ملي

تعطیل ملی :

1 ژانويه

احزاب سیاسی :

7
معرفی اجمالی
ساختار دولتی

واحد پول :

دلاراستراليا

شرکاء تجاری :

-

کشاورزی :

گندم ، جو ، نيشكر

صنعت :

صنايع غذايي ، ماهي ، سيميايي

رشد اقتصادی :

2.9%

خط تلفن :

11.66 ميليون

همراه :

16.48 ميليون

کاربر اینترنت :

14,189,544

شناسه اینترنت :

.au

سایت :

5,351,622
ساختار اقتصادی
ساختار ارتباطات

مساحت :

7,686,850 كيلو متر

آب و هوا :

نسبتا خشك

همسایه ها :

-

منابع طبیعی :

ذغال سنگ ، سنگ آهن ، مس ، قلع ، طلا ، نقره ، اورانيوم ، نيكل ، گاز طبيعي ، نفت

اختلاف ساعت :

+11

خطوط نفت :

-

زمینی :

-

راه آهن :

47738 كيلو متر

آبی :

2000كيلو متر

فرودگاه :

455
ساختار جغرافیایی
ساختار حمل و نقل
جاذبه هاي گردشگری استرالیا
Royal Exhibition Building

Royal Exhibition Building

بزرگ نمایی Royal Exhibition Building
Naracoorte Caves

Naracoorte Caves

بزرگ نمایی Naracoorte Caves
Ayers Rock

Ayers Rock

بزرگ نمایی Ayers Rock
Sydney Opera House

Sydney Opera House

بزرگ نمایی Sydney Opera House
The Sydney Opera House

The Sydney Opera House

بزرگ نمایی The Sydney Opera House
the University

the University

بزرگ نمایی the University
the south-facing

the south-facing

بزرگ نمایی the south-facing
buildings and structures

buildings and structures

بزرگ نمایی buildings and structures
Antarctic Garden

Antarctic Garden

بزرگ نمایی Antarctic Garden
Penitentiary at Port Arthur

Penitentiary at Port Arthur

بزرگ نمایی Penitentiary at Port Arthur
Main Quadrangle

Main Quadrangle

بزرگ نمایی Main Quadrangle
تا  
E-nmad